Калкулирай онлайн магазин

Представяме ви “Калкулирай онлайн магазин” – иновативен уеб инструмент, който може да направи процеса по създаването на електронен магазин, наистина лесен и достъпен. С нас избирате и плащате само за онези функционални части, които са ви необходими, без да натрупвате ненужни разходи.
“Калкулирай онлайн магазин” включва широка гама от възможности. Ние предлагаме гъвкавост по отношение на дизайна, функционалността и интегрирането на продукти и услуги.
Независимо дали сте предприемач, малък бизнес или голяма компания, ще ви осигурим най-доброто решение за създаване на уникален и успешен електронен магазин на изгодна цена.

Ще се свържем с вас в рамките на един работен ден, след получаване на вашето запитване. 
Да започваме!

Забележка: Към корекция на онлайн магазин се пристъпва, след предварително уточнение на новата визия за всички съществуващи страници. След уточнение на нововъведената корекция на дизайна, всека следваща промяна на дизайна се таксува като отделна корекция.
Забележка: Прехвърлявето на допълнителна информация в страниците, не включва изработката на нов специфичен дизайн за всяка страница, нито разработката на специфични функционалности, а само прилежното форматиране на текстово съдържание, снимки и галерии.
Забележка: Инсталирането на приложение за превод WPML, не включва прехвърлянето на съдържание на допълнителни езици. Всеки допълнителен езиков превод се таксува на база 20% от цялостната цена на онлайн магазина. Пример: При обща цена на онлайн магазина 1000 лв. , добавянето на предоставен от клиента превод на английски език, ще бъде 200 лв.
Преводът с приложението на Google Translate e безплатен и не се таксува допълнително.

Инсталация и настройка на онлайн магазин на сървър - 100 лв.
Адаптиране на онлайн магазин към дисплейни устройства (таблет и телефон) - 250 лв.
Инсталиране и настройка на визуален редактор за редактиране на съдържание - 100 лв.
Дистанционно обучение през Google Meet/Zoom за работа с управлението на онлайн магазина - до 4 часа (след окончателно приключване на работа по онлайн магазина) - безплатно.

 лв.

Затруднявате се с избора? Тук сме да помогнем!

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Уеб сайт на фирма за професионално почистване

Сайтът на Искрящ Блясък е създаден с изискан дизайн, който отразява професионализма и качеството на услугите, предлагани от фирмата. Посетителите могат лесно да намерят информация...
Прочети повече

Професионален уеб сайт на консултант по личностно развитие

Стилно изработен уеб сайт на консултанта по Тетахийлинг и личностно развитие – Деси Феодорова. Включени са и модули за пакетни услуги с опция за онлайн...
Прочети повече

Онлайн магазин за домашна бира

Създаване на онлайн магазин за домашна бира, оборудване и китове за бира. Линк: https://birata.net/
Прочети повече

Уеб сайт на репетиционна и студио за музиканти

Уеб сайт, позволяващ на музикални групи или самостоятелни музиканти да резервират час за репетиция в удобно за тях време, използвайки модерна система за резервации по...
Прочети повече

Онлайн магазин за подаръци

Изработка на стилен и елегантен онлайн магазин за подаръци, предлагащ дамски, мъжки, детски подаръци, както и подаръци за рожден ден или сватба, произведения на изкуството....
Прочети повече

Онлайн магазин за дамска мода

Изработка на стилен и елегантен онлайн магазин за дамска мода, предлагащ дамски дрехи и бижута.
Прочети повече

Уеб сайт за театрално изкуство

Уеб сайт за театрално изкуство в България от типа новинарска емисия. Ефектна начална страница с модули и слайдове за новини, интервюта и специфични публикации.
Прочети повече